bootstrap modal


Nederlandstalige club Peñon de Ifach in Calpe.

Het clubjaar loopt van 1 oktober tot 30 september van het jaar daarop.

De website van de club heeft advertenties, wanneer u een adblocker gebruikt in uw browser kan het zijn dat u alleen maar tekst te zien krijgt. Dat zit in de website ingebouwd. Dit is om te voorkomen dat u onze adverteerders wegdrukt, zij betalen voor hun advertentie. Wees zo vriendelijk om uw advertentie blokker voor deze website uit te zetten.
Dank u. Robert Vroegop (website beheerder)Veel gestelde vragen!

Onze vereniging is opgericht op 27 maart 1986 en heeft als doel om het contact tussen de leden onderling en tussen de leden en de Spaanse bevolking te bevorderen.

Deze doelstellingen worden nagestreefd door het organiseren van culturele, sociale en recreatieve activiteiten.

De leden van onze vereniging onthouden zich van economische, politieke en godsdienstige activiteiten. 

De club kent de normale activiteiten zoals, Spaanse les, klaverjassen, bridge, wandelen, minigolf, biljarten, schilderen, hobbyclub, petanque, tafeltennis, minigolf, conditietraining, golf, linedance, bowling, yoga, darten en reizen. Daarnaast zijn er lezingen, en bijzondere evenementen, zoals de bloesemtocht, de verloren maandag en nog veel meer. De club heeft een goed gevulde bibliotheek.

Elke eerste zondag en tweede en vierde vrijdag kan men binnenlopen in de club waar gedetailleerde informatie beschikbaar is. Elke maand verschijnt ons clubblad, de INFO, waarin alle activiteiten en gebeurtenissen worden vermeld. Deze kunt u ook op onze website lezen.

U kunt zich aanmelden door het formulier in te vullen welke u op onze website kunt vinden. Klik op onderstaande link en u wordt door verwezen. Er zijn twee soorten lidmaatschappen, een volledig lidmaatschap en een tijdelijk lidmaatschap. Wilt u meer informatie vul dan het contactformulier in.

Aannmelden lidmaatschap KLIK HIER!

Volledig lidmaatschap
Lidmaatschap: Volledige lidmaatschap.
Bedraagt € 52,50 p.p. voor 1 seizoen.

Tijdelijk lidmaatschap
Het éénmalig tijdelijk gastlidmaatschap.
Bijdrage € 15, - p.p. voor 1 maand en € 30, - p.p. voor 2 maanden (dit als proef).

In de zomer staan de activiteiten op een laag pitje, veel leden gaan ´s-zomers terug naar België of Nederland. Biljarten is een activiteit die het hele jaar doorgaat. Sinds 2008 hebben we ook het zogenaamde "overzomeren" als activiteit. Het "overzomeren" bestaat onder andere uit de activiteiten; barbecue, wandelen, Happy Friday en champagne ontbijt. Deze activiteiten worden in de maanden juni, juli en augustus georganiseerd.

Makkelijk in het gebruik.
Wanneer u van deze website gebruikt maakt dan is dit een kleine handleiding om u op weg te helpen. Boven in het venster ziet u een keuzebalk, wanneer u een keuze maakt wordt u doorgestuurd naar de pagina van uw keuze. Scroll naar beneden om alles te kunnen lezen, wilt u terug of naar een andere pagina binnen deze website klik dan op de link en u wordt doorgestuurd. Zo gemakkelijk is het.

De rubrieken Nieuws en Berichten worden elke maand gewijzigd met nieuwtjes en mededelingen, de overige rubrieken zijn over het algemeen statisch en worden bij hoge uitzondering aangepast. Vanaf september 2017 wordt het ook makkelijker om terug te gaan naar een vorig seizoen, hiervoor heb ik in de keuzebalk een mogelijkheid gemaakt om met een enkele klik terug te gaan in de tijd.

U ziet nu ook in de keuzebalk waar u de INFO kunt vinden.

Ik heb geprobeerd de website zo te bouwen dat het goed te bekijken is op pc, laptop, tablet, smarttelefoon en mobieltjes van diverse formaten. Helaas is het niet mogelijk om voor elk merk en of afmeting een aangepaste website te maken. Toch hoop ik dat de meeste van u wel alles kan bekijken, ik wens u veel plezier.

Robert Vroegop (Webbeheerder)

Mobirise

Volledig Lidmaatschap

Lidmaatschap: Volledige lidmaatschap.
Bedraagt € 52,50 p.p. voor 1 seizoen.


Download hier het aanmeldingsformulier:
volledig lidmaatschap of
METEEN AANMELDEN

Tijdelijk lidmaatschap

Het éénmalig tijdelijk gastlidmaatschap.
Bijdrage € 15, - p.p. voor 1 maand en € 30, - p.p. voor 2 maanden (dit als proef).

Download hier het aanmeldingsformulier:
tijdelijk lidmaatschap of
METEEN AANMELDEN

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met:
Yoke Bleys,
gastvrouw - coördinator
telefoon: 642 582 698of stuur een bericht met het contactformulier!

Contact formmulier

Plaats hieronder uw bericht of stel uw vraag.

Adresgegevens:

Edificio Mare Nostrum 1
Calle Xaloc 14,
03710 Calpe, Spanje.

Postbus:
Apartado de Correos 379
03710 Calpe, Alicante
Spanje

Bank: Banca March

IBAN:
ES27 0061 0313 6700 0742 0115
BICode: BMARES2M t.n.v. Asociación Neerlandófona Club Peñon de Ifach Calpe.

NIF: G53067633