Mobirise

Alexspanje      Flores      Inmo Cobat      Kuiper      Oremfi      Servitur

Van de voorzitter

februari 2017

Gelukkig de zon schijnt af en toe weer, het was de afgelopen week echt winter hier in Calpe, vrijwel alles hebben we gehad, sneeuw, regen (heel veel, goed voor de watervoorziening) hagel en heel veel wind. Maar ja, wij zijn de dagen goed door gekomen, bij de kachel een mooi boek, fijn muziekje op de achtergrond en alleen als het niet anders kan de deur uit.


Praktisch alle leden zijn weer in Calpe en het is dan ook gezellig druk op de Soos, Happy Friday,Vlaamse dag en natuurlijk op de aktiviteiten.


De bloesemtocht zal plaatsvinden op dinsdag 21 februari , Na de bloesemtocht zullen er 2 maaltijdsoepen geserveerd worden met bijlage. Voor de eerste maal zullen Cees Asselman en Sjef Frissen deze tocht in elkaar zetten, ze zijn al druk bezig met de voorbereidingen, maar ik denk dat zij hun eigen draai aan deze tocht zullen geven, dus we zullen ons laten verrassen. Neem uw eigen soepkom of bord en bestek mee s.v.p.


Ik wil ook even Uw aandacht vragen voor de reis naar Cartagena, kijk voor nadere bijzonderheden op het mededelingen bord en in deze info. In de komende 2 maanden zal ik proberen om de activiteiten waar ik nog niet was te bezoeken, vooral om de sfeer mee te proeven binnen deze activiteiten en leden te ontmoeten die ik niet vaak zie bij andere gelegenheden.


Onder onze leden zijn ook enkele zieken, wij wensen hen van harte beterschap. Wilt U a.u.b. als U iets hoort over iemand die ziek is dat doorgeven aan onze gastvrouw coördinator Yoke Bleys, zodat zij namens onze club kan reageren.


Ik wens U verder een fijn verblijf in Calpe en bij onze Club.
Ria Frissen

Makkelijk in het gebruik.

Wanneer u van deze website gebruikt maakt dan is dit een kleine handleiding om u op weg te helpen. Boven in het venster ziet u een keuzebalk, wanneer u een keuze maakt wordt u door-gestuurd naar de pagina van uw keuze. Scroll naar beneden om alles te kunnen lezen, wilt u terug of naar een andere pagina binnen deze website klik dan op de link en u wordt doorgestuurd. Zo gemakkelijk is het.

Ik heb geprobeerd de website zo te bouwen dat het goed te bekijken is op pc, laptop, tablet, smarttelefoon en mobieltjes van diverse formaten. Helaas is het niet mogelijk om voor elk merk en of afmeting een aangepaste website te maken. Toch hoop ik dat de meeste van u wel alles kan bekijken, ik wens u veel plezier.

Lid worden?

Volledig lidmaatschap

Lidmaatschap: Volledige lidmaatschap.
Bedraagt € 52,50 p.p. voor 1 seizoen.

Download hier het aanmeldingsformulier:
volledig lidmaatschap of 

Tijdelijk lidmaatschap

Het éénmalig tijdelijk gastlidmaatschap.
Bijdrage € 15, - p.p. voor 1 maand en € 30, - p.p. voor 2 maanden (dit als proef).
Download hier het aanmeldingsformulier:
tijdelijk lidmaatschap of

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met:
Yoke Bleys, gastvrouw - coördinator 
telefoon: 642 582 698
of stuur een bericht met het contactformulier!

Betalingen

Wijze van betalen:
Banca March bankrekening
IBAN : ES27 0061 0313 6700 0742 0115
BICode : BMARES2M
t.n.v. "Asociación Neerlandófona
Club Peñón de Ifach Calpe"

In Memoriam

Tekst.... 

Secretaris

Friso van Zwieten
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Bestuur
telefoon: 965 837 509 

Gastvrouw

Yoke Bleys
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Info
telefoon 642 582 698

Activiteitencoördinator

Hans Wessels
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Promotor
telefoon: 634 347 534

Redactie

Michel Dehouck
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Redactie
telefoon: 965 834 613

Website

Robert Vroegop
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: website
telefoon: 622 798 166