simple responsive site maker software download

Alexspanje      Flores      Inmo Cobat      Kuiper      Oremfi      Servitur

Van de voorzitter

december 2016

Wat vliegt de tijd, de laatste maand van het jaar is inmiddels begonnen en de winter doet ook hier in Spanje zijn intrede met lagere temperaturen, regen en wind, maar ja altijd nog beter als ons thuisland.
In de maand november draaide de verschillende activiteiten weer op volle toeren en de Happy Friday en Soos werden weer goed bezocht. We mochten ook weer een aantal nieuwe leden toevoegen aan ons ledenbestand. We hebben nu ong. 380 leden.

De gastvrouwen o.l.v. Yoke Bleys zijn volop per tourbeurt aanwezig op de dagen in de Club, waarbij potentiële nieuwe leden kunnen binnenlopen. Let op de info waar het tel.nr. staat van Yoke, aan wie U kunt doorgeven als U weet of er zieken zijn, die onze aandacht nodig hebben.

In de maand december zijn er weer wat activiteiten, op 5 Dec. komt St. Nicolaas met 2 zwarte Pieten. Aan deze avond gaat zoals gebruikelijk een boerenkool maaltijd met worst aan vooraf voor de liefhebbers,  graag bord en bestek meenemen, daarna is er een Bingo en een verloting van de meegebrachte cadeaus.

Zet ook al even 21 febr.2017 in uw agenda dan is namelijk de jaarlijkse Bloesem puzzeltocht, dit jaar samen gesteld door 2 nieuwe mensen met aansluitend ook weer een maaltijd, wat dit wordt is nog niet bekend dus kijk op het bord voor nadere gegevens en de inschrijflijst.

Tijdens de komende feestdagen zullen ook velen van U naar Nederland of België gaan. Ik wens deze alvast een goede reis heen en terug.

Ik wens U allen fijne kerstdagen, een spetterend Oud en Nieuw, maar vooral een goede gezondheid en tot ziens tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2017 of later in het jaar.


Ria Frissen

Makkelijk in het gebruik.

Wanneer u van deze website gebruikt maakt dan is dit een kleine handleiding om u op weg te helpen. Boven in het venster ziet u een keuzebalk, wanneer u een keuze maakt wordt u door-gestuurd naar de pagina van uw keuze. Scroll naar beneden om alles te kunnen lezen, wilt u terug of naar een andere pagina binnen deze website klik dan op de link en u wordt doorgestuurd. Zo gemakkelijk is het.

Ik heb geprobeerd de website zo te bouwen dat het goed te bekijken is op pc, laptop, tablet, smarttelefoon en mobieltjes van diverse formaten. Helaas is het niet mogelijk om voor elk merk en of afmeting een aangepaste website te maken. Toch hoop ik dat de meeste van u wel alles kan bekijken, ik wens u veel plezier.

Lid worden?

Volledig lidmaatschap

Lidmaatschap: Volledige lidmaatschap.
Bedraagt € 52,50 p.p. voor 1 seizoen.

Download hier het aanmeldingsformulier:
volledig lidmaatschap

Tijdelijk lidmaatschap

Het éénmalig tijdelijk gastlidmaatschap.
Bijdrage € 15, - p.p. voor 1 maand en € 30, - p.p. voor 2 maanden (dit als proef).
Download hier het aanmeldingsformulier:
tijdelijk lidmaatschap

Informatie

Voor meer informatie neem contact op met:
Yoke Bleys, gastvrouw - coördinator 
telefoon: 642 582 698
of stuur een bericht met het contactformulier!


Betalingen

Wijze van betalen:
Banca March bankrekening
IBAN : ES27 0061 0313 6700 0742 0115
BICode : BMARES2M
t.n.v. "Asociación Neerlandófona
Club Peñón de Ifach Calpe"

In Memoriam

Tekst.... 

Secretaris

Friso van Zwieten
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Bestuur
telefoon: 965 837 509 

Gastvrouw

Yoke Bleys
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Info
telefoon 642 582 698

Activiteitencoördinator

Hans Wessels
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Promotor
telefoon: 618 883 997

Redactie

Michel Dehouck
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: Redactie
telefoon: 965 834 613

Website

Robert Vroegop
email: ntccalpe@gmail.com
onderwerp: website
telefoon: 622 798 166